Ekonomika (Pondělí, 9. prosince 2019 20:32:10)

Nový recept Ládi Hrušky: Sekaná "bábovka" pro masožravce

Láďa Hruška vyzkoušel klasickou sekanou, kterou můžete jednoduše a levně připravit třeba rodině k obědu.

Pokud jste si ještě nikdy netroufli na vlastnoruční sekanou a milujete ji třeba s bramborovou kaší, tak bude v tom případě následující recept pro vás to pravé. Tuto sekanou totiž nepřipálíte, její výroba je jednoduchá, nepotrhá se vám v troubě a když ji rozkrojíte, tak vám nikdo neuvěří, že jste ji dělali úplně poprvé.

 

Co budete na sekanou potřebovat?

 

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/640x800/Aug2014/1675661.jpg?d41d

 

Do větší mísy dejte nakrájené rohlíky a zalijte je mlékem. Na pánvi osmahněte cibulku dozlatova. K rohlíkům přidejte dvě vejce, maso, osolte, opepřete a zamíchejte. Následně přidejte osmahlou cibulku a nastrouhaný křen. Opět důkladně promíchejte.

 

Do bábovkové formy dejte část směsi, následně vložte celá vajíčka, párek a okurky a přikryjte zbytkem masové směsi. Formu zakryjte alobalem a vložte do trouby vyhřáté na 220 stupňů. Pečte 45 minut.

 

ČTĚTE TAKÉ:

GALERIE: Maurerová, Hruška nebo Leichtová: Novácké hvězdy slavily v létě Silvestra

VIDEO: Láďa Hruška pekl pro Helenku Vondráčkovou. Podívejte se na recept!

Odkazy jsou pouze informační, jejich obsah není předmětem zpravodajského servisu.